Интересна е  датата 23-ти Октомври. В 00:19 ч Слънцето и Венера

...
Интересна е  датата 23-ти Октомври. В 00:19 ч Слънцето и Венера
Коментари Харесай

Промени в планетите: Сатурн става директен, разкрива мръсни тайни

Интересна е  датата 23-ти Октомври. 

В 00:19 ч Слънцето и Венера се съединиха на небето в зодиакалния знак Везни.
-->
Ще бъдат пробудени всички радостни и красиви трептения. За да се проявят всички положителни  качества у вас освен това въздействие, е належащо да обърнете внимание на вашата характерност. Ще са наранени моментни събития в живота, които ще ви доставят доста наслади и увоволствия. Предстоят ви триумфи. Ще съумявате дa живeeте дoбpe c дpугитe. Ще се пoлзвaте oт тяxнoтo дoвepиe и ще имaте мнoгo щacтиe и paдocт в живoтa.

В 07:09 ч Сатурн  стана директен и всичко, което се е случвало под повърхността в политика и управление на огромни корпорации, ще лъсне на повърхността, водейки до промени и смени на управителни фрагменти, министър председатели или президенти.

В 10:53 ч Венера ще навлезе в знака Скорпион.

Този пренос се характеризира с хармонично потребление на общи финанси и придобивки посредством дарове, пожертвования, фондове, финансово партньорство и завещание. Могат да зародят благоприятни условия за настоятелен взаимоотношения с социална цел. Този аспект е обвързван с нараснало напрежение в бизнеса, а деловите взаимоотношения могат да преминат във флирт. Внимавайте със закачките. Спазвайте благовъзпитание.

В 11:37 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Скорпион.

Ще сте дейни в бизнеса, взаимните финанси, общи каузи и парични спекулации. Вероятно ще имате работа с налози, застраховки и финанси на съдружия. Ще сте склонни да се зани­мавате с паричното поръчителство на своите деца и тяхното обучение или парични каузи, отнасящи се за изкуство, музика, развлечени­я. Проявявате персонален интерес към окултизъм, проучване на прераждания и  задгробен живот.

По всяка възможност, ще се ускори вашата досетливост в областта на потребление на боклуци или ще  намерите ново приложение на бракувани елементи. Естествено ще се усили половата сила.

Азарей
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР